Zorgverzekering

Het woord zegt het al, een inboedelverzekering is een verzekering voor schade aan je inboedel. Met een inboedelverzekering ben je verzekerd in het geval van brand, diefstal, water of andere schade. Naast de schade aan de spullen zijn ook andere kosten gedekt.

Verzeker ook je mobiele elektronica

Met onze mobiele elektronica verzekering zijn je smartphones, laptops, tablets en wearable devices goed verzekerd. Wanneer bijvoorbeeld je nieuwe smartphone gestolen wordt of je smartwatch tijdens het sporten beschadigd raakt ben je met deze dekking goed verzekerd. De electronicadekking kan aanvullend gekozen worden binnen de inboedelverzekering.

Zijn er uitzonderingen?

Als er schade is die met opzet is veroorzaakt wordt de schade niet vergoed. Tevens ben je niet verzekerd bij schade door ‘catastrofes’, bijvoorbeeld een overstroming. Neem contact op met een van onze verzekeringsspecialisten als je hier nog vragen over hebt.

Check je verzekering

Het is verstandig om regelmatig een verzekeringscheck te doen. Als je inboedelverzekering bij  AVéWé loopt,  ontvang je eens in de twee jaar een inboedelwaarde meter. Door dit in te vullen ben je nooit onderverzekerd. Mocht er iets veranderen in je persoonlijke of thuis situatie neem dan altijd contact op met je verzekeringsspecialist van AVéWé. Het is verstandig om je inboedelverzekering door te nemen met een AVéWé adviseur als je duurdere apparatuur hebt aangeschaft Je persoonlijke situatie is veranderdEen kunstwerk of antiek hebt aangeschaft

En heb je schade?

Dan zijn wij er voor je. Eén telefoontje en we nemen je zoveel mogelijk uit handen. Wij kennen de weg in verzekeringsland, dat verzekeren wij je! Kijk hier hoe je simpel een schade kunt melden.

Waar kan ik u mee helpen?

Ik ben u graag van dienst! Vul dit contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.,

Vraag de AVéWé adviseur om een persoonlijk gesprek. Wij adviseren u graag over: