You are here:

Over ons

De kernwaarden van Bastinck & van Doesum

Bastinck & van Doesum is al meer dan 20 jaar een onafhankelijke specialist op het gebied van bedrijfsverzekeringen en hypotheken, employee benefits en pensioenen voor het MKB. Wij onderscheiden ons op persoonlijke aandacht, kennis en ervaring. Met een team van 13 ervaren en enthousiaste medewerkers nemen wij de zorgen over uw verzekeringen, employee benefits en pensioen volledig uit handen.

Wij zijn onafhankelijk

Bastinck & van Doesum is volledig onafhankelijk en niet gelieerd aan- of gefinancierd door andere financiële instellingen. Hierdoor dienen wij uitsluitend het belang van onze relaties.

Wij zijn betrokken

Onze kracht zit in onze betrokkenheid en de sterke relatie die wij hebben met onze cliënten. Onze medewerkers kennen de cliënt en weten wat er speelt in de markt. Ook onze directie is nog volledig betrokken bij de kwaliteit van het adviestraject. Daarnaast beschikt u over een vast aanspreekpunt en krijgt u direct een medewerker aan de lijn. Zo krijgt onze service een persoonlijk karakter.

Wij zijn deskundig

De veranderingen in wetgeving en sociale zekerheid gaan snel. Kennis is daarom essentieel in ons advies vak. Alle medewerkers van Bastinck & van Doesum zijn goed opgeleid en beschikken over de juiste, benodigde diploma’s. Daarnaast zorgen wij continu voor voldoende bijscholing.

Wij zijn gedreven

Het verhalen van schades en het realiseren van resultaatgerichte oplossingen voor onze cliënten zijn de belangrijkste onderscheidende kenmerken van ons bedrijf. Hierin gaan we net een stapje verder. Bij verzekeraars en pensioeninstellingen gaan wij altijd voor het best mogelijke resultaat voor onze cliënten.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Waar kan ik u mee helpen?

Ik ben u graag van dienst! Vul dit contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.