You are here:

Verduurzamingshypotheek

Verduurzaming uit uw hypotheek

Het zal u niet ontgaan zijn. In het nieuws, op reclames en misschien al bij de buren; verduurzaming. Het is niet meer weg te denken. Met de stijgende energieprijzen en het onafhankelijk worden van gas is het verduurzamen van uw woning goed voor uw portemonnee en voor het milieu.

Het isoleren, plaatsen van zonnepanelen en misschien zelfs het plaatsen van een warmtepomp levert u een besparing op op uw energierekening. Buiten dat levert verduurzaming sterke waardevermeerdering op voor uw woning en kan een goed energielabel korting bieden op uw hypotheekrente.

Wilt u graag uw woning toekomstbestendig maken en besparen op uw energierekening? Maak dan vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Besparen op notaris- en taxatiekosten

Wanneer u ervoor kiest om te verduurzamen met de overwaarde van de hypotheek, kan het verstandig zijn om gelijk algeheel onderhoud aan de woning mee te nemen.

Op deze manier hoeft de hypotheek slechts één keer verhoogd te worden en maakt u maar één keer kosten bij de notaris en taxateur. Dat is snel bespaard!

Kleine verduurzaming financieren

Wilt u een kleine verbouwing voor verduurzaming uitvoeren en wilt u daarvoor helemaal geen taxatie- en notariskosten maken? Dan zijn er mogelijkheden om de verbouwing met een huiseigenarenkrediet te financieren tegen een aantrekkelijke rente.
Wij kunnen u adviseren welke financiering het beste bij uw situatie aansluit.

Fiscaal aftrekbaar

De rente van een huiseigenaren krediet heeft een extra voordeel ten opzichte van andere leendoelen. De rente van uw huiseigenaren krediet is fiscaal aftrekbaar.

Financieringsvormen 

Welke vorm van financieren het meest geschikt is om te verduurzamen/verbouwen, hangt af van uw persoonlijke situatie. Er zijn mogelijkheden om uw hypotheek daarvoor te verhogen of door middel van een huiseigenaren krediet of een persoonlijke lening. Wij zullen samen met u kijken wat het beste past in uw situatie.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Waar kan ik u mee helpen?

Ik ben u graag van dienst! Vul dit contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.