You are here:

Overlijdensrisicoverzekering

Uw overlijdensrisicoverzekering

Een verzekering is net als een airbag; je hoopt het nooit nodig te hebben, maar als er wat gebeurd ben je blij dat het er is. Het is tegenwoordig niet meer verplicht om een overlijdensrisicoverzekering af te sluiten naast uw hypotheek.

Alleen is het wel verstandig zodat uw partner en/of kind(eren) in de woning kunnen blijven wonen bij overlijden. Overlijden brengt bij de nabestaanden al genoeg te weeg. Laat staan als de woning dan ook verkocht moet worden en er verhuisd moet worden.

Bij het afsluiten van de hypotheek kijken wij samen met u naar de risico’s en de benodigde dekking van de verzekering. Wij adviseren u graag.

Onderhoud aan uw verzekering

Gedurende uw leven verandert er veel. Verbouwingen aan de woning, het krijgen van kinderen, verhuizen, trouwen, scheiden, met pensioen gaan, noem het maar op. Alles heeft op zijn eigen manier invloed op uw persoonlijke situatie en wensen.

Bij het kopen van een woning is het raadzaam om een overlijdensrisicoverzekering af te sluiten. Een overlijdensrisicoverzekering loopt in veel gevallen gelijk met de hypotheek, maar er kan in de loop der jaren van alles gebeuren in uw leven. Door deze veranderingen kan het zijn dat de dekking van uw huidige verzekering niet meer aansluit bij uw situatie.

Samen met u kunnen wij uw situatie onder de loep nemen en een analyse en advies maken of uw verzekering nog bij uw wensen past.

Benieuwd of uw verzekering nog aansluit bij uw wensen en behoeften? Misschien kunt u wel besparen op de premie.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Waar kan ik u mee helpen?

Ik ben u graag van dienst! Vul dit contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.