• darkblurbg

Nieuwe vacatures

Gepubliceerd op: 13-03-2021

Het team van Bastinck & van Doesum zoekt versterking!

Er is plek voor een allround Schadebehandelaar en een junior Hypotheekadviseur.

Interesse? Neem dan snel contact op met Francois (francois@bnvd.nl).

 

Wie zijn wij?

Bastinck & van Doesum is al meer dan 20 jaar een onafhankelijke specialist op het gebied van bedrijfsverzekeringen, employee benefits en pensioenen voor het MKB. We onderscheiden ons op persoonlijke aandacht, kennis en ervaring. Met een team van ervaren en enthousiaste medewerkers nemen wij de zorgen over uw verzekeringen, employee benefits en pensioen volledig uit handen.

Wij zijn onafhankelijk

Bastinck & van Doesum is volledig onafhankelijk en niet gelieerd of gefinancierd aan andere financiële instellingen. Hierdoor dienen wij uitsluitend het belang van onze relaties. Wij zijn betrokken Onze kracht zit in de betrokkenheid en de sterke relatie die wij hebben met onze cliënten. Onze medewerkers kennen de cliënt en weten wat er speelt in de markt. Ook onze directie is volledig betrokken in de kwaliteit van het adviestraject. Daarnaast beschikt u over een vast aanspreekpunt en krijgt u direct een medewerker aan de lijn. Zo krijgt onze service een persoonlijk karakter.

Wij zijn deskundig

De veranderingen in wetgeving en sociale zekerheid gaan snel. Kennis is daarom essentieel in ons advies vak. Alle medewerkers van Bastinck & van Doesum zijn goed opgeleid en beschikken over de juiste diploma's die nodig zijn. Daarnaast zorgen wij continu voor voldoende bijscholing.

Wij zijn gedreven

Het verhalen van schades en het realiseren van resultaatgerichte oplossingen voor onze cliënten zijn een van de belangrijkste onderscheidende kenmerken van ons bedrijf. Hierin gaan we net een stapje verder dan anderen. Bij verzekeraars en pensioeninstellingen gaan wij altijd voor het best mogelijke resultaat voor onze cliënten.