• darkblurbg
    Rechtsbijstand

De jaarpremie is lager dan het uurtarief van een advocaat

Heeft u behoefte aan extra bescherming en de mogelijkheid om terug te kunnen vallen op professionele juridische hulp, dan biedt de rechtsbijstandverzekering uitkomst. Bastinck & van Doesum biedt u een onafhankelijk advies gebaseerd op uw persoonlijke situatie.

Offerte aanvragen     

Voordelen van een rechtsbijstandverzekering:

  • De jaarpremie is lager dan het uurtarief van een advocaat
  • U kiest zelf welke dekkingen u nodig heeft
  • Één aanspreekpunt voor al uw verzekeringen
  • Vergelijking van verschillende verzekeraars
  • Scherpe premie

Voor welke modules kunt u verzekeren:

Consument    
Deze module is standaard meeverzekerd. Hij biedt rechtshulp bij conflicten over aankopen en leveringen met bijvoorbeeld een webwinkel, een keukenzaak of een reisbureau.

Wonen     
Voor rechtshulp bij conflicten over je woning, of je nou huurder bent, of huiseigenaar. Bijvoorbeeld bij conflicten met uw verhuurder, aannemer of makelaar. Met uw bank of met uw buren.

Verkeer     
Voor rechtshulp bij conflicten als verkeersdeelnemer. Bijvoorbeeld na een verkeersongeluk, of conflicten met een automobilist of schadehersteller.

Werk, Inkomen & Pensioen    
Voor werk, inkomen en pensioen. Bijvoorbeeld bij conflicten over ontslag, salarisaanpassing, bijstand- of pensioenuitkering.

Belasting & Vermogensbeheer    
Voor conflicten over belastingen, toeslagen en aanslagen, bijvoorbeeld met de belastingdienst of met de gemeente. Of voor conflicten over vermogensbeheer.

Mediation bij echtscheiding    
Voor begeleiding door een professionele mediator naar een overeenkomst bij het verdelen van bezittingen en alimentatie. En als dat van toepassing is ook voor het vaststellen van voogdij en omgangsregelingen.