• darkblurbg
    Zonnepanelen financieren

Vanwege de hoge aanschafkosten van zonnepanelen, financieren de meeste mensen dit. Voordat je een financiering afsluit is het verstandig om je goed te laten adviseren over de mogelijkheden, want in sommige gevallen is de lening voor zonnepanelen zelfs fiscaal aftrekbaar.

Wij kunnen je adviseren welke lening het beste bij jouw situatie aansluit en hoeveel je maximaal kunt lenen. 

Vrijblijvende afspraak maken     

Lening fiscaal aftrekbaar

De lening voor zonnepanelen heeft een extra voordeel ten opzichte van andere leendoelen, de rente van een persoonlijke lening voor zonnepanelen is fiscaal aftrekbaar. Het plaatsen van zonnepanelen wordt gezien als optimaliseren van je eigen woning en op basis hiervan kom je in aanmerking voor belastingvoordeel. Voorwaarde voor dit belastingvoordeel is dat je je persoonlijke lening daadwerkelijk gebruikt voor de aanschaf van zonnepanelen.

Welke financieringsvormen bieden wij?

Welke leenvorm is het meest geschikt om je zonnepanelen mee te financieren? Dit hangt af van jouw persoonlijke situatie. Ben je eigenaar van een koopwoning dan zullen eerst naar de mogelijkheden binnen de hypotheek kijken. Ook kun je bijvoorbeeld in aanmerking komen voor een huiseigenaren krediet, een standaard doorlopend krediet of een persoonlijke lening.